Voor hoeveel personen is de vergaderruimte?

De vergaderruimte is geschikt voor max. 12 personen. Zoekt u een vergaderruimte voor meer dan 12 personen? Geen probleem! Neem contact met ons op.

Ben je op zoek naar een kleine vergaderruimte? Doordat de ruimte is opgesplitst is de ruimte ook zeer geschikt voor kleine groepen. 

 

Ik ben op zoek naar een kleine vergaderruimte in Amsterdam.

Met 80m2 is Studio Amjé geen kleinschalige vergaderlocatie. Echter omdat de setting huiselijk is en de vergaderlocatie is ingedeeld in een sfeervolle woonkamer en creatieve vergaderruimte voelt de vergaderlocatie kleinschalig aan.

 

Waar is Studio Amjé gevestigd?

Studio Amjé ligt centraal gelegen in Amsterdam Centrum. Een unieke vergaderlocatie naast de 9 straatjes van Amsterdam. Goed te bereiken met openbaar vervoer en dichtbij allerlei activiteiten die je met je team kan doen. Bijvoorbeeld varen door de grachten van Amsterdam tijdens het genot van een hapje en een drankje. Internationale collega’s of klanten op bezoek? Dan is een vergaderlocatie in Amsterdam helemaal bijzonder. Tijdens een break out sessie of onderweg naar Studio Amjé kunnen ze genieten van de Amsterdamse grachten en alvast de sfeerproeven van het fantastische en bruisende centrum.

 

Kunnen jullie ook meedenken met activiteiten?

Dit vinden we juist leuk en doen we met liefde! We denken graag met jullie mee om er een bijzondere dag van te maken. Na de vergadering varen over de grachten van Amsterdam? Een interessante stadswandeling door de Jordaan? Een zakelijke fotoshoot voor o.a. LinkedIn? Ook hebben we contact met verschillende coaches en trainers om een teambuilding programma voor jullie neer te zetten. Geef je specifieke wensen aan ons door en we denken graag met je mee. Ook kan je de hele dag door ons laten verzorgen.

 

Kan je in de buurt ook uiteten?

Na de vergadering uiteten met je team? Heerlijk! Studio Amjé zit in het centrum van Amsterdam. In de buurt zijn verscheidende leuke restaurants. Luxe dineren? Dan raden Beulings aan. Liever iets laagdrempeligs? Sagardi, serveert heerlijke pinxtos. Of ga naar onze favoriet: Balthazar’s Keuken. Op zoek naar meer suggesties? Neem contact met ons op en we sturen je graag onze favoriete restaurants in Amsterdam Centrum.

 

Hoe ziet de plattegrond van de vergaderruimte Studio Amjé eruit?

De vergaderlocatie is opgesplitst in twee delen: De Woonkamer en De Vergaderruimte. De zakelijke setting is erg goed af te wisselen met een fijn en comfortabel huiskamergevoel voor een korte break out sessie of informele discussie. Het is daarnaast ook een prima locatie voor trainingen, workshops en coaching sessies. 

De vergaderruimte is in totaal 80m2, welke geheel exclusief voor jullie is. De hoge plafonds (4m hoog)  en de lichtkoepel achterin, geven een ruimtelijk gevoel. 

Voor maximaal 12 personen is de vergaderruimte geschikt. Aan onze lange vergadertafel kunnen 12 personen. 

vergaderruimte Studio Amjé plattegrond 

Welke dagdelen hanteren jullie?

Studio Amjé kan geboekt worden per dagdeel of delen, een dagdeel bestaat uit 3,5 uur en is als volgt ingedeeld: Ochtenddeel van 9.00 uur tot 12.30 uur, middagdeel van 13.30 uur tot 17.00 uur, avonddeel van 18.30 uur tot 22.00 uur.

Wanneer je de vergaderlocatie 2 uur boekt gelden de volgende tijden: starttijd 9.00, 13.30, 15.00 uur of 18.30 uur. Zou je graag op een ander tijdstip willen beginnen? Neem gerust contact met ons op!

 

Ik zoek een vergaderlocatie in coronatijd.

Een vergaderlocatie tijdens corona zoeken lijkt een hele uitdaging. Onze vergaderruimte is coronaproof. Zo kunnen wij 1,5m waarborgen wanneer je onze unieke vergaderlocatie in Amsterdam huurt.  Studio Amjé wordt gedesinfecteerd en je treft hygiëne gel in onze vergaderruimte aan. In het toilet verzorgen we losse handdoekjes en er liggen eventueel mondkapjes. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je ook een fijne vergaderlocatie tijdens corona hebt, zodat niks meer in de weg staat voor een teambuilding of een creatieve sessie.