Duurzaam vergaderen in een historisch pand in Amsterdam Centrum

Laten we eerlijk zijn, we zitten in een oud pand midden in het centrum van Amsterdam. Een ideaal pand om te vergaderen, pop-ups te organiseren of een fotoshoot te houden, maar duurzaam is het pand niet. Hier en daar kieren en hoge plafonds. Volledig milieuvriendelijk zijn we dus (nog) niet, maar we zijn er wel bewust mee bezig. Lees hieronder welke stappen we nemen. 

Duurzame interieur items bij Amjé

Duurzame en Lokaal Geproduceerde Meubels

Studio Amjé staat vol tweedehands designer klassiekers, duurzamer wordt het niet. En als we dan toch iets nieuws kopen? Dan kiezen we voor zorgvuldig geselecteerde materialen, gemaakt door Nederlandse ontwerpers.

Amjé doet duurzaam inkopen: verpakkingsvrije boodschappen

Verpakkingsvrije Boodschappen

Supermarkten liggen VOL met plastic. Daarom kiezen wij ervoor om bijna al onze boodschappen bij Pieter Pot te doen. Alles in potten geleverd, wel zo milieuvriendelijk.

Vergaderlocatie met duurzame catering? Dat kan bij Studio Amjé in Amsterdam

Duurzaam Menu

Wil je ook bij ons eten tijdens je dag bij Studio Amjé? Dat kan! En ook hier kiezen we bewust. Zo werken we alleen met cateraars die gebruik maken van biologische groentes en vlees, en zo veel mogelijk koken met seizoensgebonden ingrediënten. Wel zo gezond en lekker!

Heb jij leuke duurzame ideeën voor ons? Laat het ons weten, we leren graag!