Vergaderlocatie met de mogelijkheid om na de vergadering heerlijk door de grachten van Amsterdam te varen.

Wil je je teamdag, vergadering, brainstorm of ander evenement afsluiten met een leuk uitje? Reserveer een boottrip voor jouw collega’s. De vergaderlocatie Studio Amjé is gelegen in een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel in het centrum van Amsterdam. De ideale opstap plek om in een exclusieve rondvaartboot te stappen en Amsterdam te verkennen vanaf het water.

 

Een ontspannen sfeer na een intensieve vergadering of brainstorm

Door een informele activiteit aan de dag toe te voegen verhoog je het team gevoel. Je team krijg de mogelijkheid om informeel bij te praten, eventueel onder een genot van een hapje en een drankje. 

 

Wist je dat? Varen door de Amsterdamse grachten verkozen is tot beste ervaring ter wereld

Bij de Travelers Choice Awards van Tripadvisor is de boottocht door de Amsterdamse grachten als winnaar gekozen. De leukste ervaring van de hele wereld! Dat is best bijzonder. En dat met flinke concurrentie.

Op nummer twee staat een quadtocht door de woestijn van Dubai en op nummer twaalf staat een vlucht in een luchtballon boven Egypte. Varen over de grachten heb jij als Amsterdammer vast al afgevinkt, maar je internationale collega’s misschien nog niet! En wat is er leuker dan met je collega’s een de vergadering of teamdag af te sluiten met een heerlijk drankje op het water?

 

Zelf varen over de grachten

Wil je zelf liever over de grachten varen en ben je niet op zoek naar een boot met schipper? Ook dat kan! We denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke teamdag van te maken.

 

Wij helpen graag om er een onvergetelijke teamdag van te maken

Wij werken met meerdere rederijen en kunnen verschillende opties aanbieden. Van een champagne proeverij op een luxe salonboot tot een grote sloep met een ongedwongen sfeer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.