“Bij ons….in de Jordaan, zing je van Hela Hola Hopladiee!” 

De Jordaan wie kent de buurt niet? Het gezelligste deel van Amsterdam en dat om de hoek van de vergaderlocatie Studio Amjé! Wie de vergaderdag afsluit in de Jordaan heeft sowieso een geslaagd teamuitje!

 De Jordaan staat bekend om haar gezellige sfeer, eigenaardige inwoners maar natuurlijk ook om haar vele bruine cafés! In de meeste kroegen en cafés lijkt het dat de tijd stil heeft gestaan. De typische rode kleedjes liggen er nog op de tafel en tot in de late uurtjes is het Amsterdamse levenslied te horen. Kom in gesprek met de markante kroegeigenaren of gasten. Een gegarandeerde gezellige avond beleef je in de Jordaan.

Kroegen die je niet mag missen

Een aantal kroegen die je niet mag missen zijn Café Nol en Lowietje! Drink hier een lekkere borrel en bestel de bitterballen voor op tafel.

 

Internationale Collega's

Heb je de vergaderlocatie Studio Amjé geboekt samen met internationale collega’s, dan mag je zeker de Jordaanse kroegen niet overslaan! De typische Nederlandse gezelligheid zal een unieke ervaring voor hen zijn. Maak de teamdag helemaal af door aan de dag ook een rondvaart door de Amsterdamse grachten te boeken.

 

Loopafstand van vergaderruimte Studio Amjé

De Jordaan ligt op een loopafstand van de vergaderruimte Studio Amjé. Loop de vergadering uit en binnen enkele minuten sta je in een typisch bruin café met Jordanese muziek op de achtergrond. Tussendoor zin in een heerlijk diner? In de buurt zitten erg veel goede restaurants! Studio Amjé is daarom een ideale locatie om daarna verder van de stad Amsterdam te kunnen genieten. 

 

Wij helpen je graag!

Hulp nodig bij het organiseren van de kroegentocht door de Jordaan of toch liever een ander bedrijfsuitje aan de meeting toevoegen? Neem contact met ons op. We denken graag mee!