Bij Studio Amjé kun je niet alleen terecht voor inspirerende vergaderingen en bijeenkomsten, we helpen je ook graag met het organiseren van een unieke teamactiviteit. Zo kun je vanaf de vergaderlocatie met je team op de Plastic Whale stappen. Deze activiteit is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar ook heel nuttig voor het milieu.

Join the wave: maak de grachten van Amsterdam plastic vrij

Plastic Whale is een activiteit waarbij je met je team de grachten van Amsterdam op gaat om plastic afval te verzamelen. Je doet dit niet zomaar met een boot, maar met een speciale boot die gemaakt is van gerecycled plastic afval. De boot is ontworpen door Marius Smit, de oprichter van Plastic Whale, en is het symbool van de missie van Plastic Whale om de grachten van Amsterdam plasticvrij te maken.

Voordat je op de boot stapt, krijg je eerst een korte instructie over de veiligheid en het verzamelen van plastic afval. Vervolgens ga je met je team de grachten op om zoveel mogelijk plastic afval te verzamelen. Tijdens het varen vertelt de gids van Plastic Whale je alles over de geschiedenis van de grachten en het belang van een schone stad.

Na afloop van de activiteit wordt het verzamelde plastic afval gesorteerd en gerecycled. Dit proces wordt ter plaatse gedemonstreerd en uitgelegd door de gids. Je kunt zelfs zien hoe het plastic wordt verwerkt tot nieuwe producten.

Plastic Whale is niet alleen een leuke en leerzame activiteit, maar ook een heel nuttige. Door mee te helpen met het opruimen van plastic afval draag je bij aan een schone en duurzame stad. Daarnaast is het ook een uitstekende teambuilding activiteit. Je werkt samen met je team om een gemeenschappelijk doel te bereiken en je leert elkaar beter kennen.

Plastic Whale is geschikt voor groepen en duurt ongeveer 2,5 uur. Boek de activiteit als onderdeel van je teamuitje. Ideaal als break of als afsluiting van de vergadering. De opstaplocatie is een paar minuten lopen vanaf de vergaderlocatie AMJÉ.

Geniet van de mooie grachten van Amsterdam en draag bij aan een schone en duurzame stad

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en nuttige teamactiviteit in Amsterdam, dan is Plastic Whale via Studio Amjé zeker een aanrader. Je gaat met je team de grachten op om plastic afval te verzamelen en draagt zo bij aan een schone en duurzame stad. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om aan teambuilding te werken.