Wil jij een originele activiteit met collega’s, klantrelaties, familie of vrienden organiseren? Dan is een champagne proeverij waarschijnlijk iets voor jou!

Beleef de sprankelende sensatie van de grote huizen en onbekende juweeltjes uit de Champagnestreek. Leer tijdens champagneproeverij de verschillen in terroir, druiven, suikers en leeftijden. Ontdek samen met je klantenrelatie, collega of vrienden welke bubbel je echt lekker vindt!

Champagne proeverij bij Studio Amjé

Boek je een vergadering, workshop of ander (privé) evenement bij Studio Amjé? Maak de dag uniek en voeg een champagne proeverij aan je dag toe. Zo’n speciaal sprankelend tintje maakt je dag nog bijzonderder!

Een borrel waar je wat van opsteekt!

Wanneer drinken we champagne? Hoe zit het met de druiven? Welke smaken zijn er? Hoe kunnen we smaken herkennen? En waar moet je op letten bij het kopen van champagne? Deze vragen worden beantwoord tijdens de proeverij. Op een luchtige informele manier wordt de basiskennis over champagne aan jullie overgedragen. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk het proeven van diverse smaken en een gezellige middag of avond!

Champagne proeverij als teambuilding activiteit

Een effectieve vergadering afsluiten met een gezellige champagne proeverij? Dé ideale activiteit om de onderlinge relatie te versterken. Tussen het proeven van de champagnes door is er genoeg tijd om bij te kletsen waardoor je je collega’s en/of klantrelaties beter leert kennen! Een gezellige teamactiviteit, waar je ook nog iets van op steekt.

Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor vragen over de champagnes. De inhoud passen we aan op jullie wensen en de sfeer van de bijeenkomst: van technisch proeven tot informeel genieten!

Heerlijke borrelplank of diner?

Wil je de champagne proeverij combineren met een diner of heerlijke borrelhappen? Dat kan! Wij regelen het graag en nemen met jou alle mogelijkheden door.

Speciale wensen voor de champagne proeverij?

Natuurlijk kunnen we de champagne proeverij compleet aanpassen naar jullie wensen. Neem gerust contact met ons op: +31 6 51 40 68 82.

Een champagneproeverij is de ideale activiteit om samen te doen, je kennis te vergroten en vooral om samen te genieten van inspirerende champagnes. Cheers!