Kleine vergaderruimte op loopafstand van de sfeervolle Jordaan

Sluit de vergadering informeel af met een kroegentocht door de Jordaan

“Bij ons….in de Jordaan, zing je van Hela Hola Hopladiee!” 

De Jordaan wie kent de buurt niet? Het gezelligste deel van Amsterdam en dat om de hoek van de vergaderlocatie Studio Amjé! Wie de vergaderdag afsluit in de Jordaan heeft sowieso een geslaagd teamuitje!

 De Jordaan staat bekend om haar gezellige sfeer, eigenaardige inwoners maar natuurlijk ook om haar vele bruine cafés! In de meeste kroegen en cafés lijkt het dat de tijd stil heeft gestaan. De typische rode kleedjes liggen er nog op de tafel en tot in de late uurtjes is het Amsterdamse levenslied te horen. Kom in gesprek met de markante kroegeigenaren of gasten. Een gegarandeerde gezellige avond beleef je in de Jordaan.

Kroegen die je niet mag missen

Een aantal kroegen die je niet mag missen zijn Café Nol en Lowietje! Drink hier een lekkere borrel en bestel de bitterballen voor op tafel.

 

Internationale Collega's

Heb je de vergaderlocatie Studio Amjé geboekt samen met internationale collega’s, dan mag je zeker de Jordaanse kroegen niet overslaan! De typische Nederlandse gezelligheid zal een unieke ervaring voor hen zijn. Maak de teamdag helemaal af door aan de dag ook een rondvaart door de Amsterdamse grachten te boeken.

 

Loopafstand van vergaderruimte Studio Amjé

De Jordaan ligt op een loopafstand van de vergaderruimte Studio Amjé. Loop de vergadering uit en binnen enkele minuten sta je in een typisch bruin café met Jordanese muziek op de achtergrond. Tussendoor zin in een heerlijk diner? In de buurt zitten erg veel goede restaurants! Studio Amjé is daarom een ideale locatie om daarna verder van de stad Amsterdam te kunnen genieten. 

 

Wij helpen je graag!

Hulp nodig bij het organiseren van de kroegentocht door de Jordaan of toch liever een ander bedrijfsuitje aan de meeting toevoegen? Neem contact met ons op. We denken graag mee!

Varen door de grachten van Amsterdam bij de vergaderruimte Amjé

Varen door de grachten van Amsterdam

Vergaderlocatie met de mogelijkheid om na de vergadering heerlijk door de grachten van Amsterdam te varen.

Wil je je teamdag, vergadering, brainstorm of ander evenement afsluiten met een leuk uitje? Reserveer een boottrip voor jouw collega’s. De vergaderlocatie Studio Amjé is gelegen in een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel in het centrum van Amsterdam. De ideale opstap plek om in een exclusieve rondvaartboot te stappen en Amsterdam te verkennen vanaf het water.

 

Een ontspannen sfeer na een intensieve vergadering of brainstorm

Door een informele activiteit aan de dag toe te voegen verhoog je het team gevoel. Je team krijg de mogelijkheid om informeel bij te praten, eventueel onder een genot van een hapje en een drankje. 

 

Wist je dat? Varen door de Amsterdamse grachten verkozen is tot beste ervaring ter wereld

Bij de Travelers Choice Awards van Tripadvisor is de boottocht door de Amsterdamse grachten als winnaar gekozen. De leukste ervaring van de hele wereld! Dat is best bijzonder. En dat met flinke concurrentie.

Op nummer twee staat een quadtocht door de woestijn van Dubai en op nummer twaalf staat een vlucht in een luchtballon boven Egypte. Varen over de grachten heb jij als Amsterdammer vast al afgevinkt, maar je internationale collega’s misschien nog niet! En wat is er leuker dan met je collega’s een de vergadering of teamdag af te sluiten met een heerlijk drankje op het water?

 

Zelf varen over de grachten

Wil je zelf liever over de grachten varen en ben je niet op zoek naar een boot met schipper? Ook dat kan! We denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke teamdag van te maken.

 

Wij helpen graag om er een onvergetelijke teamdag van te maken

Wij werken met meerdere rederijen en kunnen verschillende opties aanbieden. Van een champagne proeverij op een luxe salonboot tot een grote sloep met een ongedwongen sfeer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.