Teamactiviteit bij vergaderruimte AMJÉ

Duurzame Teamactiviteit: Join the wave van Plastic Whale!

Bij Studio Amjé kun je niet alleen terecht voor inspirerende vergaderingen en bijeenkomsten, we helpen je ook graag met het organiseren van een unieke teamactiviteit. Zo kun je vanaf de vergaderlocatie met je team op de Plastic Whale stappen. Deze activiteit is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar ook heel nuttig voor het milieu.

Join the wave: maak de grachten van Amsterdam plastic vrij

Plastic Whale is een activiteit waarbij je met je team de grachten van Amsterdam op gaat om plastic afval te verzamelen. Je doet dit niet zomaar met een boot, maar met een speciale boot die gemaakt is van gerecycled plastic afval. De boot is ontworpen door Marius Smit, de oprichter van Plastic Whale, en is het symbool van de missie van Plastic Whale om de grachten van Amsterdam plasticvrij te maken.

Voordat je op de boot stapt, krijg je eerst een korte instructie over de veiligheid en het verzamelen van plastic afval. Vervolgens ga je met je team de grachten op om zoveel mogelijk plastic afval te verzamelen. Tijdens het varen vertelt de gids van Plastic Whale je alles over de geschiedenis van de grachten en het belang van een schone stad.

Na afloop van de activiteit wordt het verzamelde plastic afval gesorteerd en gerecycled. Dit proces wordt ter plaatse gedemonstreerd en uitgelegd door de gids. Je kunt zelfs zien hoe het plastic wordt verwerkt tot nieuwe producten.

Plastic Whale is niet alleen een leuke en leerzame activiteit, maar ook een heel nuttige. Door mee te helpen met het opruimen van plastic afval draag je bij aan een schone en duurzame stad. Daarnaast is het ook een uitstekende teambuilding activiteit. Je werkt samen met je team om een gemeenschappelijk doel te bereiken en je leert elkaar beter kennen.

Plastic Whale is geschikt voor groepen en duurt ongeveer 2,5 uur. Boek de activiteit als onderdeel van je teamuitje. Ideaal als break of als afsluiting van de vergadering. De opstaplocatie is een paar minuten lopen vanaf de vergaderlocatie AMJÉ.

Geniet van de mooie grachten van Amsterdam en draag bij aan een schone en duurzame stad

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en nuttige teamactiviteit in Amsterdam, dan is Plastic Whale via Studio Amjé zeker een aanrader. Je gaat met je team de grachten op om plastic afval te verzamelen en draagt zo bij aan een schone en duurzame stad. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om aan teambuilding te werken.

 

Champagneproeverij met je collega’s, klantrelaties of vrienden!

Champagneproeverij met je collega’s, klantrelaties of vrienden!

Wil jij een originele activiteit met collega’s, klantrelaties, familie of vrienden organiseren? Dan is een champagne proeverij waarschijnlijk iets voor jou!

Beleef de sprankelende sensatie van de grote huizen en onbekende juweeltjes uit de Champagnestreek. Leer tijdens champagneproeverij de verschillen in terroir, druiven, suikers en leeftijden. Ontdek samen met je klantenrelatie, collega of vrienden welke bubbel je echt lekker vindt!

Champagne proeverij bij Studio Amjé

Boek je een vergadering, workshop of ander (privé) evenement bij Studio Amjé? Maak de dag uniek en voeg een champagne proeverij aan je dag toe. Zo’n speciaal sprankelend tintje maakt je dag nog bijzonderder!

Een borrel waar je wat van opsteekt!

Wanneer drinken we champagne? Hoe zit het met de druiven? Welke smaken zijn er? Hoe kunnen we smaken herkennen? En waar moet je op letten bij het kopen van champagne? Deze vragen worden beantwoord tijdens de proeverij. Op een luchtige informele manier wordt de basiskennis over champagne aan jullie overgedragen. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk het proeven van diverse smaken en een gezellige middag of avond!

Champagne proeverij als teambuilding activiteit

Een effectieve vergadering afsluiten met een gezellige champagne proeverij? Dé ideale activiteit om de onderlinge relatie te versterken. Tussen het proeven van de champagnes door is er genoeg tijd om bij te kletsen waardoor je je collega’s en/of klantrelaties beter leert kennen! Een gezellige teamactiviteit, waar je ook nog iets van op steekt.

Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor vragen over de champagnes. De inhoud passen we aan op jullie wensen en de sfeer van de bijeenkomst: van technisch proeven tot informeel genieten!

Heerlijke borrelplank of diner?

Wil je de champagne proeverij combineren met een diner of heerlijke borrelhappen? Dat kan! Wij regelen het graag en nemen met jou alle mogelijkheden door.

Speciale wensen voor de champagne proeverij?

Natuurlijk kunnen we de champagne proeverij compleet aanpassen naar jullie wensen. Neem gerust contact met ons op: +31 6 51 40 68 82.

Een champagneproeverij is de ideale activiteit om samen te doen, je kennis te vergroten en vooral om samen te genieten van inspirerende champagnes. Cheers!

 

 

 

 

 

  

 

 

Kleine vergaderruimte op loopafstand van de sfeervolle Jordaan

Sluit de vergadering informeel af met een kroegentocht door de Jordaan

“Bij ons….in de Jordaan, zing je van Hela Hola Hopladiee!” 

De Jordaan wie kent de buurt niet? Het gezelligste deel van Amsterdam en dat om de hoek van de vergaderlocatie Studio Amjé! Wie de vergaderdag afsluit in de Jordaan heeft sowieso een geslaagd teamuitje!

 De Jordaan staat bekend om haar gezellige sfeer, eigenaardige inwoners maar natuurlijk ook om haar vele bruine cafés! In de meeste kroegen en cafés lijkt het dat de tijd stil heeft gestaan. De typische rode kleedjes liggen er nog op de tafel en tot in de late uurtjes is het Amsterdamse levenslied te horen. Kom in gesprek met de markante kroegeigenaren of gasten. Een gegarandeerde gezellige avond beleef je in de Jordaan.

Kroegen die je niet mag missen

Een aantal kroegen die je niet mag missen zijn Café Nol en Lowietje! Drink hier een lekkere borrel en bestel de bitterballen voor op tafel.

 

Internationale Collega's

Heb je de vergaderlocatie Studio Amjé geboekt samen met internationale collega’s, dan mag je zeker de Jordaanse kroegen niet overslaan! De typische Nederlandse gezelligheid zal een unieke ervaring voor hen zijn. Maak de teamdag helemaal af door aan de dag ook een rondvaart door de Amsterdamse grachten te boeken.

 

Loopafstand van vergaderruimte Studio Amjé

De Jordaan ligt op een loopafstand van de vergaderruimte Studio Amjé. Loop de vergadering uit en binnen enkele minuten sta je in een typisch bruin café met Jordanese muziek op de achtergrond. Tussendoor zin in een heerlijk diner? In de buurt zitten erg veel goede restaurants! Studio Amjé is daarom een ideale locatie om daarna verder van de stad Amsterdam te kunnen genieten. 

 

Wij helpen je graag!

Hulp nodig bij het organiseren van de kroegentocht door de Jordaan of toch liever een ander bedrijfsuitje aan de meeting toevoegen? Neem contact met ons op. We denken graag mee!

Varen door de grachten van Amsterdam bij de vergaderruimte Amjé

Varen door de grachten van Amsterdam

Vergaderlocatie met de mogelijkheid om na de vergadering heerlijk door de grachten van Amsterdam te varen.

Wil je je teamdag, vergadering, brainstorm of ander evenement afsluiten met een leuk uitje? Reserveer een boottrip voor jouw collega’s. De vergaderlocatie Studio Amjé is gelegen in een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel in het centrum van Amsterdam. De ideale opstap plek om in een exclusieve rondvaartboot te stappen en Amsterdam te verkennen vanaf het water.

 

Een ontspannen sfeer na een intensieve vergadering of brainstorm

Door een informele activiteit aan de dag toe te voegen verhoog je het team gevoel. Je team krijg de mogelijkheid om informeel bij te praten, eventueel onder een genot van een hapje en een drankje. 

 

Wist je dat? Varen door de Amsterdamse grachten verkozen is tot beste ervaring ter wereld

Bij de Travelers Choice Awards van Tripadvisor is de boottocht door de Amsterdamse grachten als winnaar gekozen. De leukste ervaring van de hele wereld! Dat is best bijzonder. En dat met flinke concurrentie.

Op nummer twee staat een quadtocht door de woestijn van Dubai en op nummer twaalf staat een vlucht in een luchtballon boven Egypte. Varen over de grachten heb jij als Amsterdammer vast al afgevinkt, maar je internationale collega’s misschien nog niet! En wat is er leuker dan met je collega’s een de vergadering of teamdag af te sluiten met een heerlijk drankje op het water?

 

Zelf varen over de grachten

Wil je zelf liever over de grachten varen en ben je niet op zoek naar een boot met schipper? Ook dat kan! We denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke teamdag van te maken.

 

Wij helpen graag om er een onvergetelijke teamdag van te maken

Wij werken met meerdere rederijen en kunnen verschillende opties aanbieden. Van een champagne proeverij op een luxe salonboot tot een grote sloep met een ongedwongen sfeer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.