Unieke vergaderlocaties in Amsterdam Centrum zitten midden in een creatieve hub. Het is de plek waar je geprikkeld wordt door de snelheid en de creativiteit van mensen om je heen. Daarnaast is het Centrum van Amsterdam een heerlijk plek waar je kan wandelen over de grachten tijdens de break-out van een intensieve brainstormsessie. Doe nieuwe energie op en geniet van de mooie bruisende omgeving. Je internationale collega’s gaan dit zeker waarderen!

Bereikbaarheid
Vergaderruimtes in het Centrum van Amsterdam zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er loopt een metrolijn door het centrum en er zijn meerdere tram- en buslijnen met het centrum verbonden.

Wonen je collega’s in Amsterdam? Ook dan is een vergaderruimte in het centrum van Amsterdam ideaal. Het ligt centraal gelegen ten opzichte van alle wijken van de stad. Je collega’s kunnen heerlijk met hun eigen fiets naar de vergaderlocatie komen.

Toch liever met auto? Ook dit is geen probleem! In het centrum tref je meerdere parkeergarages aan. Reserveer via Parkbee een parkeerplek om er zeker van te zijn dat je je auto altijd kwijt kan.

Amjé, de unieke vergaderruimte in Amsterdam Centrum
Amjé is een van de inspirerende vergaderlocaties die gevestigd is in Amsterdam Centrum. De vergaderruimte is ingericht met design klassiekers en opgesplitst in twee verschillende ruimtes: de Woonkamer en de Vergaderruimte. De zakelijke setting is erg goed af te wisselen met een fijn en comfortabel huiskamergevoel voor een korte break out sessie of informele discussie.

Zoals vele grachtenpanden, heeft Studio Amjé hoge plafonds (4,5m!), waardoor de vergaderlocatie erg ruimtelijk aanvoelt.

De vergaderlocatie is gelegen aan een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel. Geniet van de mooie panden om je heen en maak vanaf de locatie een wandeling over de grachten of stap op een rondvaart boot en ervaar Amsterdam vanaf het water.

Wij denken graag met je mee en kunnen advies geven met betrekking tot de opzet van de dag, workshops, trainingen en team activiteiten. Heb je interesse in onze unieke vergaderruimte? Neem contact met ons op via studio@amje.nl of bel ons op +31 6 51 40 68 82.

Let’s meet each other at Amjé.