STUDIO AMJÉ

UNIEKE VERGADERRUIMTE INGERICHT MET DESIGN KLASSIEKERS IN HET HART VAN AMSTERDAM

VOEL JE THUIS EN LAAT JE INSPIREREN

DE RUIMTE: MAKE IT YOURS!   
Studio Amjé is een vergaderruimte in het centrum van Amsterdam.
De ruimte is opgesplitst in twee delen: de woonkamer en de vergaderruimte. De zakelijke setting is perfect af te wisselen met een fijn en comfortabel huiskamergevoel voor een korte break out sessie of informele discussie. Daarnaast is de ruimte goed te gebruiken voor o.a. trainingen, workshops en coaching sessies.

Wanneer je Studio Amjé boekt is de hele ruimte exclusief voor jullie.

UNIEK INTERIEUR
We onderscheiden ons door de studio ingericht te hebben met bekende vintage designer meubelstukken en duurzame lokale initiatieven. Zo tref je items aan waar elke interieur lover haar of zijn hart harder van gaat kloppen. Ook vind je handgemaakte items van Nederlandse ambachtslieden. Alles om onze gasten thuis te laten voelen en ze te laten inspireren. En niet alles hoeft zo serieus. Neem bijvoorbeeld een draai in onze Spintol- stoel om je creativiteit te boosten. 

CATERING - GEZOND EN DUURZAAM         
De catering kenmerkt zich als gezond en duurzaam met een kleine 'guilty pleasure'. Zoals een kroket bij de lunch of snoeppotten die in de ruimte zijn te vinden. Die snoeppotten worden geleverd door Pieter Pot (www.pieter-pot.nl), wel zo duurzaam!

VOEL JE THUIS TIJDENS JE VERGADERING   
Voel je thuis bij Studio Amjé. Zet je eigen playlist op, pak wat lekkers uit de snoeppotten of hang de wand vol met post- its voor jouw creatieve ideeën.

ACTIVITEIT - VAREN DOOR DE GRACHTEN
Studio Amjé is gelegen in een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel in het centrum van Amsterdam. Sluit je vergadering af met een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam of eindig je dag met een borrel in typisch Amsterdams café om de hoek.