Waarom op zoek naar unieke vergaderlocaties in Amsterdam Centrum?

Waarom op zoek naar unieke vergaderlocaties in Amsterdam Centrum?

Unieke vergaderlocaties in Amsterdam Centrum zitten midden in een creatieve hub. Het is de plek waar je geprikkeld wordt door de snelheid en de creativiteit van mensen om je heen. Daarnaast is het Centrum van Amsterdam een heerlijk plek waar je kan wandelen over de grachten tijdens de break-out van een intensieve brainstormsessie. Doe nieuwe energie op en geniet van de mooie grachten en unieke  panden. Je internationale collega’s gaan dit zeker waarderen!

Bereikbaarheid
Vergaderruimtes in het Centrum van Amsterdam zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er loopt een metrolijn door het centrum en er zijn meerdere tram- en buslijnen met het centrum verbonden.

Wonen je collega’s in Amsterdam? Ook dan is een vergaderruimte in het centrum van Amsterdam ideaal. Het ligt centraal gelegen ten opzichte van alle wijken van de stad. Je collega’s kunnen heerlijk met hun eigen fiets naar de vergaderlocatie komen.

Toch liever met auto? Ook dit is geen probleem! In het centrum tref je meerdere parkeergarages aan. Reserveer via Parkbee een parkeerplek om er zeker van te zijn dat je je auto altijd kwijt kan.

Amjé, de unieke vergaderruimte in Amsterdam Centrum
Amjé is een van de inspirerende vergaderlocaties die gevestigd is in Amsterdam Centrum. De vergaderruimte is ingericht met design klassiekers en opgesplitst in twee verschillende ruimtes: de Woonkamer en de Vergaderruimte. De zakelijke setting is erg goed af te wisselen met een fijn en comfortabel huiskamergevoel voor een korte break out sessie of informele discussie.

Zoals vele grachtenpanden, heeft Studio Amjé hoge plafonds (4,5m!), waardoor de vergaderlocatie erg ruimtelijk aanvoelt.

De vergaderlocatie is gelegen aan een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel. Geniet van de mooie panden om je heen en maak vanaf de locatie een wandeling over de grachten of stap op een rondvaart boot en ervaar Amsterdam vanaf het water.

Wij denken met je mee en kunnen advies geven advies met betrekking tot de opzet van de dag, workshops, trainingen en team activiteiten. Heb je interesse in onze unieke vergaderruimte? Neem contact met ons op via studio@amje.nl of bel ons op 06 – 51 71 11 72.

Let’s meet each other at Amjé.

 

Vergaderlocatie Studio Amjé. Laat je inspireren in op deze vergaderruimte in het centrum van Amsterdam. Lichte ruimte, uniek interieur en vele mogelijkheden.

Vergaderen bij Studio Amjé

STUDIO AMJÉ

UNIEKE VERGADERRUIMTE INGERICHT MET DESIGN KLASSIEKERS IN HET HART VAN AMSTERDAM

VOEL JE THUIS EN LAAT JE INSPIREREN

DE RUIMTE: MAKE IT YOURS!   
Studio Amjé is een vergaderruimte in het centrum van Amsterdam.
De ruimte is opgesplitst in twee delen: de woonkamer en de vergaderruimte. De zakelijke setting is perfect af te wisselen met een fijn en comfortabel huiskamergevoel voor een korte break out sessie of informele discussie. Daarnaast is de ruimte goed te gebruiken voor o.a. trainingen, workshops en coaching sessies.

Wanneer je Studio Amjé boekt is de hele ruimte exclusief voor jullie.

UNIEK INTERIEUR
We onderscheiden ons door de studio ingericht te hebben met bekende vintage designer meubelstukken en duurzame lokale initiatieven. Zo tref je items aan waar elke interieur lover haar of zijn hart harder van gaat kloppen. Ook vind je handgemaakte items van Nederlandse ambachtslieden. Alles om onze gasten thuis te laten voelen en ze te laten inspireren. En niet alles hoeft zo serieus. Neem bijvoorbeeld een draai in onze Spintol- stoel om je creativiteit te boosten. 

CATERING - GEZOND EN DUURZAAM         
De catering kenmerkt zich als gezond en duurzaam met een kleine 'guilty pleasure'. Zoals een kroket bij de lunch of snoeppotten die in de ruimte zijn te vinden. Die snoeppotten worden geleverd door Pieter Pot (www.pieter-pot.nl), wel zo duurzaam!

VOEL JE THUIS TIJDENS JE VERGADERING   
Voel je thuis bij Studio Amjé. Zet je eigen playlist op, pak wat lekkers uit de snoeppotten of hang de wand vol met post- its voor jouw creatieve ideeën.

ACTIVITEIT - VAREN DOOR DE GRACHTEN
Studio Amjé is gelegen in een rustige straat tussen de Herengracht en de Singel in het centrum van Amsterdam. Sluit je vergadering af met een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam of eindig je dag met een borrel in typisch Amsterdams café om de hoek.